Monday, November 21, 2011

132: priceless 1


cerita sebenarnya:
masa minggu ke 21, aku p my monthly check up di klinik. dia tanya, "suda ada rasa baby tendang2 ka?"..aku tanya balik "macam mana rasa tendang2 tu?" first pregnancy, susah mo tau...tp kakak2 cakap, dia rasa macam kena sentuh di kulit perut, di jentik..aku pun menunggu la masa2 baby ku mampu 'menjentik' dinding perut aku.

1 hari tu, sedang aku duduk2 di meja ku di bilik guru, membuat kerja (konon) tiba2 aku rasa cam "dub!"<----- tiada cara lain untuk menerangkan rasa jentikan tu..

first2 tu, aku ingat, eh..ni rasa gas bergerak dalam perut ka (mau kentut konon?)..pastu aku letak tangan aku atas perut..."DUB!"

then, i knew it! baby tendang!! ohhhhhhhh~~~ :)
priceless...

4 comments:

azreenChan said...

Awwwwww!

Sgt best begitu.
*envy*

Sicher said...

Hahaha....he/she's kicking? so cute

Hanis Manis said...

i envy you. sangat.

waz said...

azreen: heheeh best n scary also..slalu risau :)

hanismanis: i envy hot-bod org single..amacam? heheheh


sicher: eh, mana sicher? :>