Wednesday, May 2, 2012

153: second doodle for encik asrul

ni lagi satu commission untuk encik asrul. dulu dia ada tempah 1 doodle untuk print atas mug..sepanjang melukis tu, rasa macma tak puas hati saja..i tried really hard to try different things to doodle macam lace-patterns..tapi alih2 lace tu ja la yang different...yang lain sama saja...cuma lay out doodle ni berbeza...which turned out a bit serious..urghhh nasib baik encik asrul terima..

 lepas ni, akan buat commission doodle dari rakan guru pulak.. harap2 lepas ni boleh dapat lebih banyak commission doodle lagi :) komik2 n ilustrasi2 dalam conteng2 sketchbook terpaksa tunggu lah huhuhu

 

6 comments:

Sicher said...

Cun!

merahitujambu said...

cantik la dear

nazha anua said...

telitinya..waa

waz said...

ngeeeehhh *big grin* terima kasih sicher, merahitujambu n nazha anua :> gembira ada support

Ninaaa said...

Cun! Cartoon pengantin tu sweet sgt lah!

waz said...

heheh thanku ninaa. :D