Thursday, January 20, 2011

ninety seven: bertuah


bertuah badan dapat peluang berkenalan dengan ramai rakan dari dunia siber. Kalau aku mau senaraikan; nanti aku menangis sambil menaip...sebab terharu sangat...byk sokongan, dorongan, galakkan, nasihat dan semangat yang aku dapat dari diorang/korang semua ni...

tapi hari ni aku teruja untuk mengatakan terima kasih pada kawan siber sorang ni..Azreen.. sbb sudi memberi aku buah tangan yang byk dan istimewa sambil menghantar tempahan pena dan marker...Sungguh terharu... :") ini pun sudah kali ke dua. kali pertama masa art-trade hari tu

Apa2 pun; kawan2 ku semua (yg baca dan akan baca post ini) u know who you are; i love y'all n mari lah kita tabah menghadapi hari2 penuh cabaran...kita orang biasa; tapi usaha kita biarlah luar biasa :>

6 comments:

azreenChan said...

Yeay, waz likes it :D

waz said...

YEAY!! who woudlnt likes it?? sgt best!!! :D :D :D

Blood Seeker said...

Azreen chan dari dulu cemtu, tulis kat surat "THANK YOU MR POSTMAN"

haha, classic

CiPoT CeDoT said...

ada niat nak kasi saya buah tangan pulak x??..hekhekehk...


btw, saya ter curik ur hasil kerja u kat sini... http://andaditipu.blogspot.com/2011/01/blogger-berseni-aku-buta-seni-adaakhaz.html

Salfiza said...

alolooo,sumpah tersangat la cumil adiah tersebut...kawaii ne... ^_^
sy suka belog awak n hasil kerja awak..
i follow u...#49 (sama dgn alamat rumah sy)hoho
salam ukhuwah ^_^

waz said...

blood seeker: dulu mst dpt surat dari azreen jg ni :> best kan?

cipotcedot: heheh tiu kena tanya empunya art la; miss azreen hehehe n terimaaa kasihhh sangat3 sbb promote belog saya ini :D :D HEPI GILAAAA :>

salfiza: heheh hadiah dari azreen kan :D mst comel heheheh terima kasih sangaaattt3!! sbb follow saya :D :D salam ukhwah :>