Friday, February 10, 2012

143: desperate times call for desperate measures 1

aku rasa aku nak buat lagi 1 siri lukisan...i think i should call it desperate times call for desperate measures. aku dapat ilham ni masa aku naik muak dengar alasan budak tidak mau pakai baju PJ tapi cakap baju diorang basah pastu ada pulak cakap kasut basah, jadi pakai selipar blablabla..budak2 sekarang ni agaknya kurang kreatif dalam menyelesaikan masalah...atau ka apa??..ntah la..aku cuba memahami..pastu aku mengaku; buku nota conteng2 ni memang bagi aku semangat dalam menconteng hal2 sekolah dan ibu2 :D

aku akan cuba recall semua bentuk desperate times masa ku di sekolah asrama...sekolah aku dulu banyak cabaran ..only semseldians sendiri yg faham hehehehehe

6 comments:

Sicher said...

inb4 sketch pasal 'letak baju bawah tilam sebab malas iron'

haha, asrama blues

waz said...

whoa! itu ak x pernah dengar...hebat! does it work? nanti aku cuba la hehehehe

Azzah said...

he..he..pernah buat kat hostel dulu...

waz said...

heheh kann betol kann? sama la kita :>

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

gosok dengan seterika pastu letak kat bawah kipas

waz said...

ha tu lebih kurang la tu..cuma tu teknik yg lebih cepat heheheh cepat kering kalau suda di gosok heheheh