Saturday, February 11, 2012

144: alasan kasut basah

aku buat benda ni jugak..tapi mainly masa sekolah rendah sebab masa sekolah menengah, di asrama, manada peti sejuk mau pinjam kan..hehehe

ini lah penyebabnya kenapa aku bagi 'rolling eyes' pada pelajar yg pakai selipar p skolah dengan alasan kasut basah. tolong pliss...

6 comments:

Sicher said...

yeahh! peti sejuk

but I didn't have this problem pasal masa kat asrama dulu pakai kasut kulit warna itam.

cuma kena gilap saja

waz said...

aah..masa sekolah asrama, kasut sekolah kasut kulit hitam kan...tapi kadang2 ada juga masalah kasut sukan basah..pun gantung dekat kipas..wahahahhahaha

cik marikh said...

lagi 1, pijak2 kasut dengan kain buruk...
kurang le sikit lembab kasut tu kann..
sesuei utk mereka yg tak kesah dgn kepenyekan kasut tersebut akibat dr pijak2..hehee =p

waz said...

cik marikh: whoa x pernah dgr lagi yg tu..heheheeh boleh tambah dalam recommendation pada students sy :>

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

kalau sya ada dua teknik buat kasut cepat kering... yg pertama letak surat khabar dlm kasut pastu letak bawah peti sejuk.. yg kedua letak depan kipas angin.. tak berani tak pakai kasut p sekolah

waz said...

huhu bagus betul dysha ni...budak skrang, suka suka ja pakai selipar p skolah..tak takut pun cikgu marah..tu yg tak kretif nak menyelesaikan masalah kasut basah tu hehehe