Wednesday, December 15, 2010

eighty four: shaky hand

Kalau aku lapar, tangan aku menggeletar...dan pada masa melukis ini, memang aku sangat lapar. oleh itu; hasilnya ini..hari ini paper EST. second last paper for me to invigilate. Haih. Aku punya banyak idea masa weekend hari tu, tapi hilang semua. Yang terkeluar cuma ini??? oh~ kecewa

bila aku tengok karya2 org yg hebat2, aku tiba2 rasa pointless usaha aku yang merangkak macam siput. Tapi ..

13 comments:

Blood Seeker said...

WOWWWWWWWWWWWWWWWWW! TELITI TERSANGAT2! fuuhhhhhh

lainkali kalau aku commission ko, aku x bagi makanan, baru buleh jadi lawa camni. Ohohohoho nah just kidding

Respect!

waz said...

hahahah gila nanti aku sempat mati sebelum siap! hehehe ni x dpt kemas sgt sbb shaky hand, mau lebih teliti pun x dpt..anyways thank u clay kerana bagi semangat!!!*really need it at the moment* yeay!!

Ejat Ahmad said...

"cuma ini"..aiseh..sis bg saya cukup hebat sudah ni sis..xpa usha lagi..


Good job well done:3

waz said...

huhuhu terima kasih adik ejat :D

Azah Skaliskala said...

WOW! so detail!
u know what, i really love ur doodles, u got ur personality in ur doodles. its awesome ^_^

Whakahihi said...

How many birds in this picture?

waz said...

@azah: thank u azah! im flattered...the thing is,im not good enough ;P

@usher: count them,lazzyy arse huahuaa

Azah Skaliskala said...

we are all not good enough waz :)
but really, u have yourself in ur drawing. that the different among doodlers. we are not only create a perfect lines, but we are creating the lines from ourselves. even if it not good enough but that is enough to be perfect!

keep up! I <3 that ^_^

waz said...

hehehe klu bukan perfect pun yg penting gembira kan :D :D

tini colette said...

kalau lah boleh buat tattoo, i would ask you to do it for me. sumpah cantik! kudos to you! (:

waz said...

heheh terima kasih :D boleh buat dgn inai corak cam ni...hehehe

Faisal said...

Waz! Just realised that you have this wonderful blog.. hehe, after one year. I'm no expert at all, but I love all of your works... especially this one and the lady with the batik selendang... sooo original! Do you offer your service professionally? Like designing a book cover and stuffs? Nway, keep it up... I'm a fan!

waz said...

:D :D glad that you discovered this :D :D thank u soo much for all the compliments and requests...lagi besh klu faisal dtg bertandang masa awal cuti hari tu sbb sy asyik lukis tanpa hala tuju hihihi

we can negotiate a commission if you want...and if i think it's possible for me to make it, we can make a deal :D