Friday, December 10, 2010

eighty one: honesty? what were you thinking?!

boy: ...... * melihat ke langit *

girl: hey baby * merehatkan kepala di bahu boy *

boy: yeap?

girl: tgh fikir apa tu, awak..?

boy: nothing..

girl: ala...bagi tau la...

boy: tiada apa2 la, awak...

girl: tipu...saya tau awak tgh fikirkan sesuatu...ala...cakap ja la awak...

boy: aahh urmmm sy tgh fikir--emm kenapa bumi bulat? atau..sy fikir besok mau makan apa untuk sarapan..?

girl: ALA! Awak ni! saja nak loyeburook~~ (pouts and merajok for the whole day)

**************alternative situation***************

boy2: ... *melihat ke langit*

girl2: hey baby * merehatkan kepala di bahu boy *

boy2: yes darll~~?[extra gedsss]

girl2: tgh fikir apa tu, awak..?

boy2: uhmmm..oh, saya tgh fikir betapaa sayaaannggnya saya dgn awak!! *blab about dream weddings, children and a promising future together; pretty much you became Ted Mosby here*

girl2: ohh sukeee~!!!!!! (went bragging about it on at facebook)

4 comments:

Whakahihi said...

So, we should read the bubbles from left or right? It got me confused, sorry.

waz said...

how ever that makes sense to u, dude.. :> usher, dont pull my leg, or i'll b pulling ur sideburns fo'shoh next time we meet

hekhekhek

atikalldway said...

i like the bragging on facebook part...hahaha...kalo aku bole wt cm2 aku pun nak!!!hahahaha

waz said...

huahuahuaaa atik...u CAN do it..buat saja yanggg mak tak kesahh!! hahahh